Σταμάτιος-Μιχαήλ Παπαποστόλου

Diavlos Co-Founder

Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υπουργείου Δικαιοσύνης ΑΜ 1491

Οικονομολόγος – Φοιτητής Νομικής ΔΠΘ

-Πρόεδρος & Ταμίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΙΑΥΛΟΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Διεύθυνση Γραφείου : Κ. Τσαλδάρη 1 & Εθνικής Αντιστάσεως , Ρόδος 85133

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2241028895

Site: www.papapostolou.com.gr

Email 1: SPapapostolou@diavlosdiamesolavisi.gr

Email 2: SPapapostolou@stpapa.gr

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

2020-… Νομική Σχολή – Τμήμα Νομικής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (3ο έτος). Εισαγωγή με Κατατακτήριες Εξετάσεις.

2019 – 2020 Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών (Αθήνα) (1ο έτος). Εισαγωγή με Πανελλήνιες Εξετάσεις. Αναγκαστική διαγραφή από τη σχολή το 2020 λόγω εισαγωγής σε νέα Πανεπιστημιακή Σχολή και απαγορεύσεως παράλληλης φοίτησης.

2015 – 2020 ΕΑΠ–Μεταπτυχιακό Κοινωνικές Επιστήμες – Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων

1997 – 2001 Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς τέως Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς . Εισαγωγή με Πανελλήνιες Εξετάσεις.

1991 – 1993 Μεταπτυχιακό Τηλεπληροφορικής από το διατμηματικό ΠΜΣ των τμημάτων Φυσικής και Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών

1987 – 1991 Τμήμα Φυσικής με Ειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εισαγωγή με Πανελλήνιες Εξετάσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ

Οκτώβριος 2016: Βασική Εκπαίδευση (40 ώρες) στο Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – ΑΚΚΕΔ Προμηθέας σε συνεργασία με τον διεθνή φορέα ADR Center – Member of Jams International, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης – GMI , τον Leonardo D’Urso, και τις εκπαιδεύτριες (lead trainers) Έλενα Κολτσάκη και Νανά Παπαδογεωργάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το ΥΔΔΑΔ και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σεπτέμβριος 2019: Μετεκπαίδευση στην οικογενειακή διαμεσολάβηση (family mediation) (20 ώρες) στο Κέντρο Διαμεσολάβησης Πειραιώς (ΚΕ.ΔΙ.Π.) σε συνεργασία με τον Διεθνούς Φήμης Οργανισμό οικογενειακής διαμεσολάβησης “MiΚΚ e.V.” και τον εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών Σπύρο Κ. Λειβαδόπουλο.

Σεπτέμβριος 2019: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Προχωρημένου Επιπέδου (Μετεκπαίδευσης) στη Διαμεσολάβηση (20 ώρες) Αναγνωρισμένου Διεθνούς Τίτλου Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση από το διεθνή φορέα ADR Center, στο Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» σε συνεργασία με τον διεθνή φορέα ADR Center – Member of JAMS International και τις εκπαιδεύτριες (lead trainers) Έλενα Κολτσάκη και Νανά Παπαδογεωργάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το ΥΔΔΑΔ και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πιστοποιημένος λογιστής/φοροτεχνικός – Οικονομολόγος εγγεγραμμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας και Σύμβουλος Επενδύσεων (επίπεδο Α και Γ) από την Τράπεζα Ελλάδος εγγεγραμμένος στο ειδικό μητρώο του Επιμελητηρίου

Πιστοποιημένος Εκτιμητής Ακινήτων στο μητρώο του Υπουργείου Οικονομικών – Recognised European Valuer (REV) TEGoVA–Μέλος Σ.Ε.Κ.Ε.

Πιστοποιημένος Εκτιμητής Plant, Machinery & Equipment στο μητρώο του Υπουργείου Οικονομικών – PeopleCert–Μέλος Σ.Ε.Κ.Ε.

Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής Υπουργείου Δικαιοσύνης Νόμος 4640/2019 («Διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις – Περαιτέρω εναρμόνιση της Ελληνικής Νομοθεσίας προς τις διατάξεις της Οδηγίας 2008/52/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαΐου 2008 και άλλες διατάξεις») εγγεγραμμένος στο μητρώο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Συντονιστής εγγεγραμμένος στο Επίσημο Μητρώο Συντονιστών του άρθρου 6 Ν. 4469/2017 (ΦΕΚ 62 Α’) «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις», της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους

Διαχειριστής Αφερεγγυότητας εγγεγραμμένος στο μητρώο του Υπουργείου Δικαιοσύνης (σύνδικος πτώχευσης, ειδικός διαχειριστής του ν. 4307/2014, ειδικός εντολοδόχος της διαδικασίας εξυγίανσης, κα)

25 ετής τραπεζική εμπειρία σε θέσεις υψηλής ευθύνης